fbpx

6-Pack on kuuden valloittavan monilahjaken taidokas, hillittömän hauska ja uudenlainen musiikkiteatteriryhmä. Esityksissä yhdistyy laulu, tanssi, improvisaatio, stand up komiikka ja katuteatteri, eikä aina voi olla varma mitä seuraavaksi tapahtuu. Show koostuu erilaisista showpaloista, joita voidaan tehdä illan mittaan tai sitten kokonaisena show’na. Ilta sisältää erityylisiä musiikkinumeroita, vaihtuvia asukokonaisuuksia, huumoria ja vauhdikasta tanssia. Ohjelmisto koostuu kotimaisista iskelmäklassikoista, tämän hetken kuumimmista Broadway-sävelmistä, koomisista shownumeroista ja koskettavista balladeista. Show’ta voidaan myös räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaisesti esim. lisäämällä toimialaan tai illan teemaan liittyviä kappaleita.

Esiintyjät: Raine Heiskanen, Pauliina Kiuru, Kaisu Kurki, Timo Kurvi, Peter Pihlström, Annina Rubinstein ja Jukka Nykänen (pianisti).

Asiakaspalautteet

Kaikki sujui niin kuin olimme suunnitelleet. Myös juhlaväki oli tyytyväinen. Six-Packin Show-ohjelma oli hyvä, kannatti satsata. Siinä oli jokaiselle jotakin ja esiintyjät osasivat asiansa. Toivottavasti myös heille jäi positiivinen fiilis ja että saivat syödäkseen ja juodakseen. Koska olen vielä vähän vihreä näin paljon kattavan illan suhteen, niin olen tyytyväinen teihin ja meihin sekä Messukeskuksen palveluun. Äänentoisto oli hyvä ja kyselin myös siitä palautetta. Välillä pyysin poistamaan ääntä niiltä reuna-alueilta. Kiitos kyllä voit laittaa hinnaston tulemaan. Keväällä meillä on taas kesäjuhla. Paikkaa, aikaa ja mitä me sinne keksimme on vielä auki.

Satu Pasanen / TRAFI 27.11.2012

Tarjouspyyntö