DJ JaMu soittaa levyjä jo vuodesta 1999 lähtien ja hän kuuluu. Dj JaMu on Dee Jay Promotionin jäsen, joka varustaa tiskijukkaa säännöllisesti uusimpien listahittien kanssa. Sen lisäksi arkistosta löytyy tanssi- ja bilemusiikin suurimpia hittejä ja covereita, 80-, 90, 2000 luvun klassikoista kotimaisiin suosikkeihin ja tämän päivän kuumimpiin tanssilattian täyttäjiin. Hänen repertoaarinsa sopii rytmittämään tapahtumia laidasta laitaan sekä yritys- että yksityistilaisuuksiin (syntymäpäiväjuhliin ja häihin) Dj-soittimena hän käyttää erittäin laadukasta ja nykyaikaista, ammattitason Pioneer DDJ-S1 Controlleria.

 

 

 

Asiakaspalautteet

Kaikki sujui ihan nappiin ja meillä oli loistavat juhlat. DJ JaMu oli aivan loistava, mukava ja musiikki hyvää ja sopivaa. Hän oli ihanan rento ja mukava kaveri. Tulen varmasti suosittelemaan ja käyttämään häntä jatkossakin tilaisuuksissamme, jos DJ:tä joskus tarvitsemme. Yhteistyö sujui muutenkin hyvin joustavasti. Ja todella hyvin saitte meille ylipäätään esiintyjän hankittua, vaikka olimme niin myöhään liikenteessä. Kiitos siis ihan kaikesta, meillä oli todella hauskat juhlat.

Fenno Medical

DJ Jamu oli paikalla ajallaan, laittoi nopeasti kamat kasaan ja aloitti sovitusti musiikin soittamisen. Miellyttävä ja ystävällinen käytös. Hän toteutti käytännössä kaikki kappaletoiveet ja oli hyvin kärsivällinen, kun osa vieraista halusi välillä laulella karaokea/ esittää minulle kappaleita. Kaikki meni paremmin kuin hyvin.

Karoliina Laakso / 9.11.2012

Jamu oli loistava!

Ann Wahlroos / 2.8.2013

Tarjouspyyntö