fbpx

Glamour trio on kolmen ammattimuusikon muodostama trio. Trion jäsenet esiintyvät yhdessä ja erikseen säännöllisesti kansainvälisillä areenoilla eri puolilla Eurooppaa ja myös muissa maan osissa.  Trio tekee säännöllisesti yhteistyötä mm. seuraavien suomalaisten huippusolistien kanssa kuten Johanna Rusenen ja Jyrki Anttila joten tarvittaessa trioa voidaan vahvistaa laulusolistilla.

Trion jäseneet ovat Liisa Makkonen- viulu, Lukas Stasevskij- sello ja Rait Karm- piano.

 

Asiakaspalautteet

Kiitos, ilta meni hyvin ja musiikki oli hyvää kaikki siltä osin tosi hyvin. Ollaan yhteydessä kun taas tarvitsemme musiikkia.

Jan Knus / Silmäasema

Vantaan yksikössä kevätjuhlien jälkeen kiittävää ja ihastelevaa palautetta tuli runsaasti. Kuten jo teille jo juhlissa sanoin, soititte upeasti. Myös soittamanne kappaleet sopivat hyvin tilaisuuteen. Kiitos vielä kerran!

Sirkka Pasanen / EVTEK

Vielä kerran kiitokset trion musiikillisesta annistanne päättäjäisjuhlissamme sekä Espoossa että Vantaalla. Palaute, jota olen kuullut, on ollut yksinomaan positiivista niin musiikkivalinnan kuin tietysti musiikin taitavan ja laadullisen esittämisen suhteenkin. Oli ilo kuunnella teitä ja myös ilo katsella soittamistanne.

Merja-Riitta Häkkänen / EVTEK

Kiitos konsertistanne. Vastaanotto oli hyvä, asukkaamme ja henkilökunta pitivät Trio Elegance yhtyeen konsertista kovasti. Olitte niin pidettyjä, että kutsumme teidät tänne uudestaankin.

Kirsi Flyckt / Gaius-säätiö

Kiitos Trio Elegancelle ja Marion Melnikille vielä erinomaisesta musiikista. Palaute on ollut hyvää. ollaan yhteydessä taas kun meillä näitä tilaisuuksia tulee. Hyvää kesää! Ystävällisin terveisin

Päivi Jaakonsaari / SEB-pankki

Tarjouspyyntö