Koop Arponen voitti Suomen Idols kilpilun 2008 huomattavalla 70 % äänienemmistöllä. Helsigissä alkuvuodesta 2010 perustettu ”Flute of Shame” yhtye on Koopin akustinen trio, jonka jäsenet ovat Koop Arponen, James Lascelles ja Dane Stefaniuk. Trio on jo keikkaillut menestyksekkäästi Suomessa, Espanjassa sekä Iso-Britanniassa. Yhtye on saanut erinomaista palautetta viihdyttävistä keikoistaan.

Koop Arposen vuonna 2009 julkaistu soolo albumi ”New Town” oli suuri menestys, josta löytyvät mm. hitit ”Insomnia” ja ”Every Song I Hear…” ja ”Innocent Eyes”. Albumi saavutti ensimmäisellä listaviikolla ykkössijan ja myi heti kultaa.

Vaihtoehtoiset kokoonpanot:
1) Duo (2 muusikkoa): kokoonpanossa on Koop Arposen lisäksi laulava kitaristi

2) Trio (3 muusikkoa): kokoonpanossa on Koop Arposen lisäksi laulava kitaristi ja laulava basisti

2) Kvartetti (4 muusikkoa): kokoonpanossa on Koop Arposen lisäksi laulava kitaristi, laulava basisti sekä rumpali

 

Asiakaspalautteet

Juhlat on nyt onnellisesti ohi. Tapahtuma oli kaiken kaikkiaan onnistunut. Koop Arponen yhtyeineen oli menestys. He soittivat hyvin ja yleisö tykkäsi. He jäivät vielä juhlakansan iloksi bufeeseen juttelemaan ihmisten kanssa, joka oli kiva asia. Luulen, että Koop Arponenkin oli tyytyväinen keikkaan ym. Suuret kiitokset sinulle ja Koop Arposen bändille!

Optikko ja Kello Seppänen / Mika Seppänen (22.09.2012)

Koop Arposen ja ”Flute of shame” trion konsertti oli todella hyvä. Artistit osasivat ottaa yleisönsä ja luoda keikasta lämminhenkisen ja intiimin kokemuksen. Musiikki oli myös mukavaa kuunneltavaa. Kaikin puolin kaikki meni hyvin ja olin tyytyväinen kaikkeen tilauksesta esitykseen!

Jalasjärven kunta / (14.11.2012)

Haluan kiittää teitä sekä Koop Arponen & Flute of shame yhtyettä mahtavista juhlista. Meillä oli kaikilla todella mukavaa ja bändi oli todella mahtava.!

Johanna Planting / Tehy ao 161  (11.09.2012)

Tarjouspyyntö