Sopraano Marion Melnik sijoittui 2. sijalle Lappeenrannan valtakunnallisista laulukilpailussa 2006 sekä kansainvälisessä Baltianmeren maiden nuorten laulukilpailussa. 2003 hän saavutti finaalisijan Pentti Koskimies Lied kilpailun kansainvälisessä sarjassa ja kesällä 2004 hän oli Timo Mustakallio -laulukilpailun nuorin finalisti. Wienissä hän voitti Schubert-seuran konserttipalkinnon kansainvälisessä Klassik-Mania laulukilpailussa. Vuodesta 2001 Marion Melnik on opiskellut Sibelius-Akatemiassa Aulikki Eerolan ja Marjut Hannulan johdolla. Hänet valittiin syksyllä 2004 Sibelius-Akatemian ja TeliaSonera Finlandin välisen sponsoriyhteistyön kummiopiskelijaksi vuoteen 2007 asti. Marion Melnik on osallistunut mm. Gundula Janowizin, Udo Reinemannin ja Sherill Millnesin mestarikursseille. Tärkeimpiä oopperarooleja ovat olleet Meedion Monica, La Bohémen Musetta, ja Cosi fan tutten Despina. Kesällä 2005 Marion Melnik debytoi Savonlinnan Oopperajuhlilla Verdin Aidan Papittarena ja kesällä 2006 häntä kuultiin Mozartin Taikahuilun Papagenana.

 

 

 

Asiakaspalautteet

Kiitos upealle Marion Melnikille ja Trio Elegance yhtyeelle! Vieraamme olivat haltioissaan ja ilta jäi varmasti jokaiselle ainutlaatuisena muistona mieleen.

Liisa Enckell /Suomen Eduskunta

Olitte esiintymässä meidän tilaisuudessamme Akavatalossa. Kuntakouluttajat ja palkkasihteerit olivat kovasti ihastuneita Marion Melnikin ja Rait Karmin esitykseen, vaikka aulan akustiikka ravintolatilan kuuluvuutta hieman häiritsikin. Kiitos upeasta esityksestä näin myöhäänkin esitettynä.

Markku Poutala / OAJ (7.02.2007)

Myöhästyneet kiitokset erinomaisesta musiikkiohjelmasta synttäreilläni Dubrovnikissa 5. joulukuuta. Ohjelmistonne oli ammattitaidolla valikoitu ja istui hienosti heterogeeniselle kohderyhmälle. Marion Melnik oli upea ja Finlandia-esityksenne oli aivan loistava.

Kimmo Kallonen / Alma Media Lehdentekijät

Kiitos Trio Elegancelle ja Marion Melnikille vielä erinomaisesta musiikista.

Päivi Jaakonsaari / SEB-pankkis!

Kiitos paljon esiintymisestänne Kristan ja Visan hääjuhlassa. Olemme todella tyytyväisiä Trio Elegancen musisointiin. Se oli juuri sitä, mitä halusimme. Sami Junnosen huilusoolo morsiusparin laskeutuessa juhlakerrokseen oli herkkä ja tilanteeseen erittäin sopiva. Myös häävieraitamme musiikkinne kovasti miellytti. Marion Melnikin osuus oli upea ja Kristan toivomien kappaleiden tulkinta niin monia herkistävä, etenkin morsianta. Juhlat olivat siis kaiken kaikkiaan onnistuneet ja vieraat viihtyivät. Teidän panoksenne tässä juhlassa oli suuri.

Ritva Vertanen (4.9.2010)

Tarjouspyyntö