fbpx

Trubaduuri Orpana on kiertänyt kitaransa kanssa Suomea jo vuosien ajan. Ohjelmistoon kuuluu tunnettuja pop/rock-helmiä usealta vuosikymmeneltä ja paljon yleisölle tuttuja kappaleita, joita harvemmin trubaduurien kuulee esittävän. Tämä yhden miehen show on saanut paljon kiitosta sävykkyydestään ja kaunisäänisyydestään. Esiintymispaikkoina tutuksi ovat tulleet ravintolat, häät, urheilutapahtumat, yritysten tilaisuudet, yksityistilaisuudet ja festivaalit. Keikkakokemusta esiintyjälle on kertynyt em. lisäksi myös useista muista kokoonpanosta, mm. Oriental Jam joka keikkailee myös suomen rajojen ulkopuolella. Ohjelmisto on monipuolinen ja muokattavissa paikan tai tapahtuman mukaan. Lisäksi toivebiisejä otetaan aina vastaan.

Asiakaspalautteet

Kaikki sujui häissämme niin kuin piti. Tykkäsimme trubaduuri Orpanasta oikein paljon. Aikataulut häissämme vähän heitti, mutta hän oli oikein joustava ja yhteistyökykyinen asian suhteen. Trubaduurin kanssa oli helppo tulla toimeen. Hän myös lauloi todella hyvin ja sai vieraat tanssimaan! Moni vieras häissämme kehui hänen ääntään ja kappalevalikoima oli hyvä. Kommentteja häistämme. Tosi hyvä! Ihana ääni! Hyviä biisejä. Varmaan enemmänkin saisi kommentteja, jos kyselisin. Kiitos siis vielä kerran onnistuneesta illasta.

Merja Janhunen (15.8.2012)

Kiitos paljon yhteistyöstä. Kaikki meni tosi hyvin. Simo Orpana sai paljon positiivista palautetta, joten iso kiitos hänelle! Biisilista oli todella monipuolinen, todella hieno ääni miehellä.

Liisa Lamminsivu / Pirkkalan kunta (2.12.20013)

Song list

3 cowboyta

Mies jolle ei koskaan tapahdu mitään

Have you ever seen the rain

Who’ll stop the rain

Wonderwall

Don’t look back in anger

Solitary man

Travellin’ band

Bad moon rising

Birdy

Hän

Heart of gold

From Hank to Hendrix

Down on the corner

Brown eye girl

All along the watchtower

Wicked game

Suspicious minds

Starman

Whiskey in the jar

Lucky man

Polly

Karma police

Paratiisi

Ikkunaprinsessa

One hand in my pocket

Mrs. Robinson

Sound of silence

Stuck in the middle with you

Fortunate son

California

Kaksi lensi yli käen pesän

Mandoliinimies

Suuret setelit

Tarjouspyyntö