fbpx

Pianisti häissä ja perhejuhlissa

PIANISTI HÄISSÄ TAI PERHEJUHLISSA

Pianistin tilaaminen on edullisin keino saada elävää musiikkia juhliinne. Mikäli hääpari vihitään muualla kuin kirkossa (esimerkiksi kartanon terassilla tai pihalla), pianisti voi soittaa vihkiseremoniassa alku- ja loppumarssin digitaalisilla sähköuruilla (aitojen kirkkourkujen äänellä). Pianistin musisointi voi jatkua onnittelumusiikilla heti vihkimisen jälkeen. Aviopariksi julistamisen jälkeen soitetaan yleensä yksi koskettava, hääparille tärkeä romanttinen sävelmä. Lisäksi pianisti voi tarvittaessa hoitaa esim. laulajan tai jonkun muun instrumentin säestyksen.

TAUSTAMUSIIKKIA RUOKAILUN- SEURUSTELUN LOMASSA

Vihkimisen jälkeen juhlat alkavat pääsääntöisesti ruokailulla. Juhlien alkaessa tunnelma on useimmiten hieman jäykkä ja tunnelmaa saadaan mukavasti kevennettyä käyttämällä elävää musiikkia taustalla. Viihdepianistin soittama taustamusiikki luo ylevän mutta rennon tunnelman ruokailun ajaksi ja viinikin maistuu paremmalta.

PIANISTI HÄÄVALSSIN SOITTAJANA

Piano on niitä harvoja soittimia, jolla pystyy tanssittamaan vaivattomasti sekä hääparin että hääväen. Häävalsseja ei tarvitse olla monta vaan riittää, jos häävalssin jälkeen soitetaan muutama ylimääräinen valssi, jotta kaikki juhlavieraat pääsisivät osallistumaan tanssiin.

Valitse sopivin pianisti juhliisi tästä

PIANON TAI FLYYGELIN VUOKRAUS

Pianon tai flyygelin vuokraus on nykyisin hyvin helppoa! Lue lisää tästä