Yritysesittely

Music Novalle myönnettiin korkein mahdollinen luottoluokitus (AAA), johon kuuluu vain 3,6 % suomalaisista yrityksistä.


Ohjelmatoimisto Music Nova on kokenut ohjelmapalvelualan yritys, joka on erikoistunut musiikkipalveluiden ideoimiseen, suunnitteluun sekä toteuttamiseen.  Tarjoamme asiakkaidemme tilaisuuksiin sellaiset esiintyjät ja ohjelmakokonaisuudet, jotka parhaiten tukevat niitä tavoitteita, joita tilaaja on tilaisuudelleen asettanut – oli sitten kyseessä pieni tai suuri tilaisuus. Toimitamme samalla esitystekniikan, rakennamme tarvittaessa lavan ja viimeistelemme tapahtumapaikan visuaalisen ilmeen.
Jotta voimme taata tasaisen laadun, käytämme tilaisuuksissamme pääsääntöisesti omia esitysteknisiä ratkaisuja ja lavasteita. Näin takaamme mieleenpainuvan ja unohtumattoman kokonaisuuden.

Music Nova aloitti toimintansa kahdeksan vuotta sitten v.2005. Tänä aikana olemme toimittaneet useita satoja esiintymisiä sekä yritysten että yksityisten järjestämiin tilaisuuksiin. Asiakkaat ovat arvostaneet toiminnassamme erityisesti palvelua, nopeutta, hintaa ja luotettavuutta.

Yhtiömme pieni koko antaa mahdollisuuden joustavaan toimintaan ja kohtuulliseen hinnoitteluun. Music Novan palveluksessa olevat henkilöt ovat korkeasti koulutettuja musiikin ammattilaisia tai loppusuoralla olevia ammattiopiskelijoita.

Tervetulleeksi toivottaen Music Novan toiminnanjohtaja Rait Karm

Sivuston musiikin on lisensioinut tekijöiten ja musiikkikustantajien puolesta Teosto/NCB