Ohjelmatoimisto Music Nova

Angelika Klas on karismaattinen ja valloittava laulajasolisti. Hän on esiintynyt laajalti niin Suomessa kuin ulkomaillakin Savonlinnan Oopperajuhlilta Helsingin juhlaviikoille sekä useissa ooppera ja operettiproduktioissa niin koti kuin ulkomaisissakin oopperataloissa. Angelika Klas on monipuolinen artisti jonka ohjelmisto ulottuu ooppera ja kamarimusiikista musikaali ja näyttämömusiikkiin. Hänet tunnetaan erityisesti Astor Piazzollan ja argentiinalaisen tangon taiturillisena tulkkina. Hänen valloittava ja lumoava esityksensä sopii hyvin tilaisuuksiin johon haluatte unohtumattoman ohjelmanumeron nostamaan tilaisuutenne/ tapahtumanne tunnelmaa!

Related Images:

Asiakaspalautteet

Kiitos loistavan duon järjestämisestä tilaisuuteemme. Kiitä Angelica Klasia ja Mikko Heleniusta omasta puolestani. He olivat aivan mahtavia! Kaikki olivat todella tyytyväisiä musiikkiin ja todellakin saimme, mitä halusimme! Oli oikein mukava huomata Music Novan olemassa olo ja käytämme teitä jatkossakin. Ainakin meillä on tämä yksi suurempi cocktail- tilaisuus vuosittain ja mahdollisesti enemmänkin on tulossa.

Sini Eskola / Proviisoriyhdistys)

Angelika Klas ja Mas Tango olivat loistavia! Tunnelma oli eilen aamupäivällä tosi korkealla heidän esiintyessään. Monet kävivät erikseen jälkeenpäin kiittelemässä ja kyselivät mistä löysimme tällaisen porukan. Samoin illalla cocktail-tilaisuudessa. Joku sanoi minulle, että sääli että ihmiset vain jorisevat keskenään kun soi näin hieno musiikki. Illan tunnelmaa kuvasi se, että trio sai meidän porukastamme solistiksi upeaäänisen savolaisen tango laulajattaren. Bändi sai kyllä jo paikan päällä paljon kiitoksia, mutta välitä viestini myös heille.

Matti Tuusa / Kuntoutussäätiö

Kiitos Angelika Klasille & trio Elegance’ lle upeasta ohjelmasta. Yleisö kiitti seisten – monella ilon kyynel silmäkulmassa!

Satu Eskola / EUMA Finland