Ohjelmatoimisto Music Nova

Gebardi on energinen bilebändi, joka on omistautunut tuomaan iloa, tanssia ja hulinaa kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Yhtye on tunnettu monipuolisesta musiikistaan, joka kattaa laajan skaalan eri genrejä, kuten pop, rock, funk, ja disco. Heidän musiikkinsa saa jalat vipattamaan ja hymyt leviämään. Olipa kyseessä yksityiset juhlat, yritystapahtuma tai festivaali, ”Gebardi” on valmis tuomaan esiin parastaan.

Bändin esiintymiset ovat täynnä energiaa, vuorovaikutteisuutta ja spontaaneja hetkiä, jotka saavat yleisön syttymään. Laulusolisti Visa Luttisen karisma ja bändin soittotaito takaavat sen, että bileistäsi tulee huikeita. ”Gebardi” ei ole pelkästään bändi, se on kokemus, joka yhdistää ihmisiä ja luo iloista tunnelmaa.

Haluatko, että juhlasi muistetaan pitkään? Valitse ”Gebardi” ja anna heidän tuoda musiikillinen ilotulitus tilaisuuteesi. He ovat valmiita viemään juhlat seuraavalle tasolle ja luomaan unohtumattomia hetkiä kaikille paikallaolijoille. Valitse ”Gebardi” ja anna bileidesi alkaa!

Bändin jäsenet: Visa Luttinen – laulu, Pasi Könönen – kitara + taustalaulu, Tuomas Kesälä – kosketinsoittimet + taustalaulu, Pasi Kallio –  basso+ taustalaulu, Matti Lehtinen – rummut, Erno Tiittanen – trumpetti, Veli-Pekka Haanmäki – saksofoni, 

Katso video tästä

Related Images: