Dapper Dons on erikoistunut soittamaan juuri 20 – 30 luvun tunnettuja sävelmiä sekä Englanniksi, että Suomeksi. Ohjelmisto koostuu musikaaliklassikoista esimerkiksi. Singing in the rain, I wanna be loved by you ja Summer time. Kokoonpano on trio, jossa solistina toimii erityisesti musikaali maailmassa ansioitunut Laura Virtala. Kokoonpanon esitys on tarkkaan hiottu kokonaisuus aina teemaan sopivia esiintymisasuja myöten. Esitys sopii erityisen hyvin "Salakapakka" teemajuhliin.

 

Dapper Donin laulaja/näyttelijä Laura Virta esiintyy Dapper Donin lisäksi niin suurten teattereiden musikaaleissa, kuin monien muiden yhtyeiden solistina eri puolella Suomea.

 

Laura Virtala on valmistunut musikaalinäyttelijäksi Lontoon Royal Academy of Musicista vuonna 2009. Oppilaitoksen musikaalilinja on erittäin arvostettu Euroopan musikaalipiireissä ja koulutuksen aikana Laura sai paljon tunnustusta ja kiitosta West Endin ja Broadwayn huippukapellimestareilta ja kouluttajilta. Laura on esiintynyt jo vuosia useissa suurissa musikaaleissa ympäri Suomen, mm. Producers, Evita ja Miss Saigon Helsingin kaupunginteatterissa, Chicago Tampereen Työväen Teatterissa, UIT:n revyys-sä Aikuisten oikeesti, Kiss me Kate ja Oklahoma Samppalinnan kesäteatterissa etc.