Ohjelmatoimisto Music Nova

Matti Oksa on trubaduuri ja muusikko, jonka taituruus ja intohimo musiikkiin saavat yleisön tunnelman kohoamaan uusiin korkeuksiin. Matti on yksi niistä harvoista muusikoista, joka yksinään täyttää kolmen muusikon roolin. Luuppaustekniikkaa mestarillisesti hyödyntäen hän luo reaaliajassa ilmiömäisiä äänimaailmoja, jotka kuulostavat kuin pieni bändi soittaisi lavalla. Kitarariffien ja komppikuvioiden kerrostaminen reaaliajassa edellyttää todellista taiturimaisuutta ja erikoisosaamista.

Luuppaus yleensä käynnistyy sillä, kun muusikko luo rytmikuvion kitaran kaikupohjalla. Sen jälkeen hän lisää rytmin päälle kitarariffejä ja laulumelodioita. Kaikki tämä tallentuu reaaliajassa luuppauslaitteeseen. Artisti voi lennosta lisätä tai poistaa äänikerroksia, kuten taustalaulua, soiton eri osioita tai rytmejä. Lopputuloksena syntyy vaikutelma, että lavalla soittaa ja laulaa useampi muusikko yhtä aikaa, vaikka todellisuudessa esiintymässä on vain yksi artisti. Tämä on musiikillista taikuutta parhaimmillaan.

Matti on kuin elävä jukeboxi, mutta vielä enemmän. Illan aikana hän antaa yleisön tilata omia suosikkikappaleitaan, luoden ainutlaatuisen vuorovaikutteisen musiikkielämyksen. Hän tulkkaa kappaleita toiveiden mukaan ja saa yleisön syttymään joka pyynnöstä. Tämä tekee jokaisesta hetkestä unohtumattoman ja ainutlaatuisen.

Matin äänensä pehmeä lämpö ja taitava kitaransoitto yhdistyvät tarinankerrontaan, joka tempaa kuulijat mukaansa. Hänen laaja musiikkirepertuaarinsa kattaa lähes kaikki tyylit tunnetuista klassikoista moderneihin hittikappaleisiin, joten jokainen tilaisuus saa juuri sen oikean säväyksen.

Rento ja lämminhenkinen Matti luo yhteyden yleisöönsä joka kerta. Hän on esiintynyt lukuisissa tilaisuuksissa, tuoden iloa ja muistettavia hetkiä niin yksityisille juhlijoille kuin yritystilaisuuksiin. 

Hänen musiikillinen lahjakkuutensa ja intohimonsa esiintymiseen ovat tehneet hänestä arvostetun trubaduurin, jonka taituruutta on ilo kokea.

Kun etsit trubaduuria, joka tekee tilaisuudestasi unohtumattoman, Matti Oksa on valintasi. 

Related Images: