Ohjelmatoimisto Music Nova

Pianistin tilaaminen hääjuhliin

Haluatko tehdä juhlistasi unohtumattomat, mutta samalla pitää budjetin kurissa?
Pianistin tilaaminen on loistava ratkaisu perhejuhliin, häihin ja muihin tilaisuuksiin.Elävän musiikin taika on vertaansa vailla. Pianisti luo tunnelmaa ja tunnelmaa juuri sellaiseksi kuin haluat. Hän voi soittaa romanttista musiikkia häissä, tunnelmallisia sävelmiä syntymäpäivillä tai vaikka kevyttä jazzia.  Pianistin tilaaminen on myös budjettiystävällinen vaihtoehto verrattuna suuriin bändikokoonpanoihin. Voit saada upeaa musiikkia kohtuulliseen hintaan.

Hakusanojen ”pianistin tilaaminen” ja ”pianisti perhejuhliin” avulla voit löytää juuri oikean pianistin, joka luo juhliisi taianomaisen musiikillisen ilmapiirin. Joten anna musiikin soida ja tee juhlistasi unohtumattomat!

Hääparille, joka valitsee vihkimispaikakseen jotain muuta kuin kirkon, kuten vaikkapa romanttisen kartanon terassin tai pihan, pianisti tarjoaa musiikkia, joka kaikuu sydämissä. Alku- ja loppumarssit voi esittää sähköurkujen kautta, luoden aitojen kirkkourkujen lumoavaa tunnelmaa. Vihkimisen jälkeen, aviopariksi julistamisen hetken jälkeen, on aika sulkea silmät ja antautua sille yhdelle koskettavalle, hääparille merkitykselliselle romanttiselle sävelmälle.

Pianisti ei jää pelkästään soittajaksi, vaan voi myös säestää laulua tai muita soittimia tarvittaessa. Kun vihkiminen on takana, juhlat alkavat yleensä ruokailulla. Viihdepianisti loihtii ylevän ja samalla rennon tunnelman ruokailun ajaksi – viini maistuu paremmalta, nauru raikaa ilmassa, ja rakkaus täyttää tilan.

Voit kertoa visiosi ja pyytää tarjouksen tästä

 

 

 

Related Images: