Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja ohjelmapalveluista yritystapahtumiin, asiakastapahtumiin, että yksityisjuhliin. Varamme tapahtumapaikan, tilaamme cateringyrityksen, rakennamme esiintymislavan, pystytämme äänentoiston ja toimitamme esiintyjät. Music Nova on kokenut tapahtumatuottaja. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet erityyppisiä ohjelmapalveluita sekä yrityksille, että yksityishenkilöille jo vuodesta 2005 lähtien. Puoleemme käännytään yleensä silloin, kun haetaan esiintyjiä tilaisuuksin tai erityyppisiin juhliin.

Ensisijainen tehtävämme on auttaa sopivan artistin löytämisessä. Sen lisäksi palveluihimme kuuluu valo- ja äänisuunnittelu koko tilaisuuteen. Rakennamme tarvittaessa esiintyjille myös esiintymislavan värivaloilla ja tarvittaessa viimeistelemme sen kukkasomistuksilla. 

Music Novalla oma esitystekniikan vuokraamo Espoossa, Suomenojalla ja käytämme tilaisuuksissamme pääsääntöisesti omia laitteita. Jokainen tilaisuus on asiakkaillemme ainutkertainen, jota voi kaikilla aisteilla nauttia ja muistella vielä pitkään tilaisuuden jälkeen.

Voit katsoa videon erään tilaisuuden valmistusvaiheista tästä 

Related Images: