Ohjelmatoimisto Music Nova on pieni mutta kokenut ohjelmatoimisto ja ohjelmapalvelualan perheyritys Espoosta. Olemme erikoistuneet mieleenpainuvien musiikkipalveluiden ideoimiseen, suunnitteluun ja toteuttamiseen, ja edustamme lukuisia lahjakkaita esiintyjiä, muusikoita sekä esiintyjäryhmiä. Autamme asiakkaitamme löytämään sopivimmat taiteilijat ja ohjelmakokonaisuudet, jotka parhaiten palvelevat ja tukevat kulloisenkin tilaisuuden tai juhlan luonnetta. Olemme liki 20-vuotisen toimintamme aikana välittäneet asiakkaillemme yksittäisiä esiintyjiä, duoja/trioja, bilebändejä, klassista musiikkia, erilaisia ohjelmanumeroita sekä show-ohjelmia esimerkiksi yritystilaisuuksiin, kesäjuhliin ja pikkujouluihin.

Katso esittelyvideolta, miten valmistaudumme yritystilaisuuteen tapahtumapäivänä  TÄSTÄ

Toimintakonseptimme on tuottaa asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ratkaisuja avaimet käteen -periaatteella. Esiintyjien lisäksi toimitamme tarvittaessa myös esitystekniikan, kuten äänentoistolaitteet, valot sekä ääni- ja valoteknikot. Tarvittaessa rakennamme myös esiintymislavan sekä viimeistelemme tapahtumapaikan visuaalisen ilmeen. Käytämme tilaisuuksissamme pääsääntöisesti aina omaa esitystekniikkaamme: näin voimme taata tasaisella ja korkealla laadulla mieleenpainuvat musiikkiesitykset ja show-ohjelmat.

Music Nova aloitti toimintansa vuonna 2005. Palveluksessamme olevat esiintyjät ovat korkeasti koulutettuja ja kokeneita musiikin ja viihdealan ammattilaisia. Olemme toimittaneet useita satoja esiintyjiä ja ohjelmakokonaisuuksia erilaisiin juhliin ja tapahtumiin, niin yritysten kuin yksityisasiakkaidenkin tilauksesta. Välitämme korkealaatuiset artistit ja mieleenpainuvat ohjelmat esimerkiksi pikkujouluihin, asiakastilaisuuksiin ja perhejuhliin. Asiakkaamme ovat arvostaneet palveluissamme erityisesti erinomaista hinta-laatusuhdetta ja nopeutta. Yhtiömme pieni koko antaa mahdollisuuden joustavaan toimintaan ja kohtuulliseen hinnoitteluun.

Music Novalle myönnettiin korkein mahdollinen luottoluokitus (AAA), johon kuuluu vain 3,6 % suomalaisista yrityksistä.
Sivuston musiikin on lisensioinut tekijöiten ja musiikkikustantajien puolesta Teosto/NCB