Ohjelmatoimisto Music Nova

Allegros jousikvartetti on lahjakkaista nuorista ammattimuusikoista koostuva ryhmä, joka luo aurinkoisen ja elävän tunnelman vauhdikkaalla musiikilla ja loistavalla esiintymisellä!

 

Kvartetti on erikoistunut suomalaisen sekä kansanvälisen viihdemusiikin esittämiseen. Suurin osa sovituksista on omaa käsialaa, esim. "My Heart Will Go On" (elokuvasta Titanic).

Viihdemusiikin lisäksi kvartetti soittaa musiikkia myös klassisen musiikin suurilta säveltäjänimiltä, mm. Bachin Ave Mariasta on luotu hyvin omaleimainen versio.

 

Tarvittaessa voitte tilata kvartetin pianon kanssa. Se antaa kvartetille mahtipontisemman, täyteläisemmän lisämausteen.

 

 

Related Images:

Asiakaspalautteet

Kiitoksia paljon sinulle musiikista häissämme! Olemme saaneet paljon hyvää palautetta kaikilta vierailta musiikin osalta! Kappalevalinnat olivat erinomaisia ja pianonsoittosi yhdessä jousikvartetti Allegros kanssa loi häihimme gaalamaista tunnelmaa. Suosittelemme varmasti sinua jatkossa ystäviemme häihin. Mukavaa loppukesää! Terveisin,

Vicky & Kaarle Pohjavuori

Halusimme vielä kiittää näin sähköpostitse lauantain esityksestänne. Musiikki oli mahtavaa ja oli hienoa, että pääsitte tekemään päivästämme täydellisen ja ikimuistoisen. Kiitäthän Allegrosia vielä kerran meidän puolestamme!

Jenni ja Matti Kukkonen / 10.9.2012