Ohjelmatoimisto Music Nova

Trio Elegance on kolmen ammattimuusikon muodostama trio. Trion ohjelmisto kattaa musiikkityylit aina tunnetuista evergreeneistä musikaalisävelmiin- ja elokuvamusiikista tunnettuihin klassisiin kappaleisiin. Trion jäsenet esiintyvät yhdessä ja erikseen säännöllisesti kansainvälisillä areenoilla eri puolilla Eurooppaa ja myös muissa maanosissa. Jos kaipaat tilaisuuteesi eleganssia ja arvokkuutta, niin tämä trio on ehdottomasti sopiva valinta.

Muusikkoina:

Sami Junnonen – huilu
Lukas Stasevkij – sello
Rait Karm – piano

Nämä esiintyjät kykenevät muuntautumaan erilaisiin tilaisuuksiin ja juhliin. Useimmiten soitetaan tapahtuman 1. puoliskolla letkeän tunnelmallista viihdemusiikkia juhlavieraiden seurustelun lomassa. Tilaisuuden edettäessä muusikot voivat esittää taiturimaiset ja virtuoosiset ohjelmanumerot. Duo solistiksi /solisteiksi on mahdollista tilata suomalaisia huippusolisteja esim. Johanna Rusanen-Kartano, Jyrki Anttila, Laura Pyrrö, Mari Palo, Angelika Klas, Hedvig Paulig, Ville Salonen sekä Elli Vallinoja.

Jos tavoitteena on hankkia korkeatasoista elävää musiikkia tilaisuuteen, niin voitte tilata nämä loisteliaat esiintyjät juhliin!  Tarvittaessa vaikkapa esittämän vain yksittäisen kappaleen esim. Sibeliuksen ”Finlandian”.  Tämän tason esiintyjiä ei löydy Suomesta muualta, joilta taittuu sekä klassiset helmet että nostalgiset ikivihreät melodiat. 

Mikäli pianoa ei juhlapaikalta löydy, toimitetaan tarvittaessa juhlapaikalle joko täysileveä digitaalipiano, pystypiano tai jopa flyygeli.

Esimerkkejä tilaisuuksista, joihin voit tilata duon esiintymään:

  • illallistilaisuudet
  • yritystilaisuudet
  • syntymäpäivät
  • häät
  • vip-tilaisuudet
  • musitotilaisuudet
  • messut
  • pikkujoulut

* Kuuntele ääninäytteitä Media Playerista (sivun oikealla laidalla)!
* Skrollamalla sivu alas, pääset käsiksi kappalelistaan!

Related Images:

Asiakaspalautteet

Trio Elegance yhtyeelle ja upealle Marion Melnikille kiitokset meidän kaikkien puolesta! Vieraamme olivat haltioissaan ja ilta jäi varmasti jokaiselle ainutlaatuisena muistona mieleen.

Liisa Enckell /Suomen Eduskunta

Trio Elegance’ n esitys oli todella hieno. Vieraat ovat olivat haltioissaan esityksistänne ja meille tullut palaute on ollut pelkästään positiivista. Sibeliuksen Finlandia soi myös tosi komeasti sinun ja Jussin esityksenä. Ilta kaikin puolin onnistunut, kiitos siitä!

Jukka Hautojärvi / Fortum

Kiitos vielä upeasta illasta! Sekä ulkomaiset vieraamme, että meidän oma väkemme ovat kehuneet teitä todella. Sekin kertoi paljon, että ihmiset jäivät istumaan ja halusivat kuunnella teitä ihan loppuun asti. Toivottavasti teillekin jäi hyvä mieli.

Liisa Enckell / Suomen Eduskunta

Lämmin kiitos tilaisuuden ohjelman järjestämisestä. Ilta oli onnistunut. Erityisesti Trio Elegance yhtyeen musiikki kiehtoi niin, etteivät vieraat olisi malttaneet lähteä pois. Kovasti teitä kehuttiin osaaviksi, taitaviksi muusikoiksi. Musiikin valintakin oli hyvin onnistunut, erittäin monipuolinen. Eeva Kuutschin ei turhaan sinua suositellut. Taikuri Kim Wist oli myös erinomainen, teki uskomattomia taikoja. Pidämme sinut mielessämme, kun seuraavan kerran tarvitsemme ohjelmaa johonkin tilaisuuteemme, ja suosittelemme ilman muuta esitystäsi kaikille ohjemaa kaipaaville tuttavillemme.

Leila Luoto / G4S

Myöhästyneet kiitokset erinomaisesta musiikkiohjelmasta synttäreilläni Dubrovnikissa. Ohjelmistonne oli ammattitaidolla valikoitu ja istui hienosti heterogeeniselle kohderyhmälle. Marion Melnik oli upea ja Finlandia-esityksenne oli aivan loistava. Onneksi olkoon! Toivotan oikein Hyvää Joulua sekä menestyksellistä vuotta 2008. Välitäthän parhaimmat terveiseni myös Marionille, Raitille ja Samille.

Kimmo Kallonen / Alma Media Lehdentekijät

Trio Elegance oli oikein kaunista ja tilaisuuteen sopivaa. Myös trubaduuri Lauri Schreck oli aivan loistava ja sai paljon kehuja esiintymisestään.

Sisko Martin/ Kärcher

Hei! Kiitos paljon musiikista, saimme pelkästään hyvää palautetta siitä! Teidän Trio Elegance sopi oivasti tilaan ja musiikki sai ihmiset hyvälle mielelle! Kiitos vielä kerran kun pääsitte niin lyhyellä varoitusajalla tulemaan! Teitte osaltanne hääjuhlistamme ikimuistoiset!

Tuuli ja Ari-Pekka

Juhliamme on jo ehditty kehumaan. Mielestäni ohjelmakokonaisuus toimi oikein kivasti. Trio Elegance toi juhlavuutta tilaisuuden alkuun. Kaiken kaikkiaan oikein ammattitaitoisesti toteutettu tilaisuus!

Jaana Vesterinen / Finlayson

Elegance trionne soitti aivan upeasti ja muutenkin oli hienoa saada teidät häihimme mukaan – olette sekä loistavia muusikoita että erittäin mukavia ihmisiä. Suurkiitos myös säestyksistä sekä kaikista ylimääräisistä kappaleista, joita soittelit vapaan seurustelun aikana taustalla – kuuntelimme niitä ilolla. Voit olla varma, että jos tilaisuus tarjoutuu, niin suosittelemme teitä tuleviinkin tilaisuuksiin esimerkiksi työpaikoillamme. Aurinkoista ja siunattua syksyn jatkoa! Kiittäen,onnellinen aviopari.

Maija & Jukka Perttula

Kiitos. Palaute Trio Elegancen musiikista oli todella hyvää. Minun olikin tarkoitus kiittää vielä myös omasta puolestani musiikkiesityksestä. Esitys oli todella koskettava ja hieno. Ja teki osaltaan vihkitilaisuudestamme ikimuistoisen. Ystävällisin terveisin ja lämpimin kiitoksin!

Henna Joutsi

Kiitos kaikille esiintyjille Angelika Klasille ja trio Elegance’ lle upeasta ohjelmasta. Yleisö kiitti seisten – monella ilon kyynel silmäkulmassa!

Satu Eskola / EUMA Finland

Kiitos paljon esiintymisestänne Kristan ja Visan hääjuhlassa 4.9.2010. Olemme todella tyytyväisiä Trio Elegancen musisointiin. Se oli juuri sitä, mitä halusimme. Sami Junnosen huilusoolo morsiusparin laskeutuessa juhlakerrokseen oli herkkä ja tilanteeseen erittäin sopiva. Myös häävieraitamme musiikkinne kovasti miellytti Marion Melnikin osuus oli upea ja Kristan toivomien kappaleiden tulkinta niin monia herkistävä, etenkin morsianta. Juhlat olivat siis kaiken kaikkiaan onnistuneet ja vieraat viihtyivät. Teidän panoksenne tässä juhlassa oli suuri.

Ritva Vertanen

Song list

KEVYT KLASSINEN

Aamulaulu (Kuula)

Anitra’s Dance (Grieg)

Ave Maria (Schubert)

Ave Maria (Merikanto)

Berceuse (Järnfelt)

Elegia (Sohlström)

Elegy (Glinka)

Elämälle (Merikanto)

Finlandia (Sibelius)

Flickan kom ifrån sin älsklings möte (Sibelius)

Habanera (Bizet)

Humoresque (Dvorak)

Hungarian Dance no.5 (Brahms)

Invierno Porteno (Piazzolla)

Idylli (Merikanto)

Kesäillan Idylli (Merikanto)

Kesäillan valssi (Merikanto)

Kevätlinnut etelässä (Merikanto)

Kevätyö (Palmgren)

Kullan murunen (Merikanto)

Kuusi (Sibelius)

La Ci Darem La Mano (Mozart)

Liebertango (Piazzolla)

Norwegian Dance (Grieg)

O mio babbino caro (Puccini)

Oblivion (Piazzolla)

Primavera Portena (Piazolla)

Romance (Fougstedt)

Romance Des (Sibelius)

Romanssi (Merikanto)

Serenade (Schubert)

Souvenir (Sibelius)

The Skaters’ Waltz (Waldteufel)

Valse Lente O. Merikanto

Valse Triste (Sibelius)

Waltz (Khachaturian)

Yö meren rannalla (Kaski)

EVERGREENS (IKIVIHREÄT SÄVELMÄT)

All by myself

Be my love

Can’ t help lovin’ dat man

Capri (Isle of Capri)

Cherbourgin sateenvarjot

Con te partiro

Everybody love somebody

Fly me to the moon

How insensitive

Hymy (Smile)

I could have danced all night

I dreamed a dream

I feel pritty

Kulkurin valssi

Kultainen nuoruus

Last walz

Love and marrige

Love story

Lumous (Fascination)

Mancha de carneval

Mattinata

Memory

Moon river

Moonlight serenade

My way

New york, new york

Oh, what a beautiful morning

On syömmesi jäätä (Moulin Rouge)

Only you

Over the rainbow

Saarenmaan valssi

Smoke gets in your eyes

Someday my prince will come

Somewhere (musikalista ”West side story”)

Speak low

Speak softly love (elokuvasta ”Kummisetä”)

Strangers in the night

Sulle kauneimmat lauluni laulan

Sulle salaisuuden kertoa mä voisin

Vait’ on huulet

What a wonderful world

With one look

Wouldn’t it be loverly