Ohjelmatoimisto Music Nova

Bilebändi Flipper toi 2000- luvun alussa ammattimaisen ja energisen cover genren Suomeen ja tekee edelleen väkevän vaikutuksen ihmisiin yli sadalla keikalla vuodessa. Bändin jäsenet ovat tunnustettuja huippumuusikoita, joiden CV:stä löytyvät mm. bändit Egotrippi, Nylon Beat, Paula Koivuniemi, Kotipelto ja Jore Marjaranta. Parhaiten Flipper tunnetaan kuitenkin tiukasta ja positiivisesta lavashow’sta, jossa koti- ja ulkomaiset rock-klassikot sekä tuoreemmat hitit soivat taatulla soundilla ja vauhdilla. Flipperin ohjelmistoon kuuluu koti- ja ulkomaisia hittejä vuosien varrelta (70-, 80-, 90-, 00 luku), kuumimpia uutuuksiakaan unohtamatta. Mittavan kappalevalikoimansa ansiosta bändi löytää sopivaa musiikkia tilanteeseen kuin tilanteeseen. Flipperin keikoilla on hauskaa sekä yleisöllä että bändillä. Flipperin solisteina laulavat Karoliina Kallio ja Antti Matikainen. Upean Karoliinan vaikuttava ääni on tuttu Eurovision laulukilpailusta Moskovasta 2009, missä hän edusti Suomea Waldo´s People -yhtyeessä. Antti taas on tunnettu lavakarismastaan ja erinomaisista show-miehen taidoistaan. Tämä Flipperin väsymätön duracell-pupu on ennättänyt tehdä kaksi soololevyä, ja hänet tunnetaan myös Scandinavian Hunks -ryhmän laulajana. Antti esiintyi myös Kaartin Combon solistina Linnanjuhlissa 6.12.2009. Molemmat solistit ovat olleet mukana myös mm. Bumtsi Bum – ja Tartu Mikkiin -viihdeohjelmissa. Sanotaan, että kokemus tuo varmuutta. Kymmenen vuoden ja yli tuhannen keikan perusteella yhtyeellä on varmuus sanoa, että yleisö saadaan taatusti viihtymään.

 

Vaihtoehtoiset kokoonpanot:

1) Kvintetti (5 muusikkoa): kokoonpanossa on 1 solisti, kitaristi, basisti, kosketinsoittaja sekä rumpali

 

2) Sekstetti (6 muusikkoa) kokoonpanossa on 2 solistia, kitaristi, basisti, kosketinsoittaja sekä rumpali

 

Related Images:

Asiakaspalautteet

On pelkästään positiivista palautetta annettavana bile- coverbändille Flipper. Aivan upeeta-mahtavaa! Kaikki tykkäsi ja he saivat porukan yhteislauluun ja ennen kaikkea tanssimaan. Todella onnistunut ilta! Joten suuri kiitos myös itse bändille! Ja mikä vielä on sanottavana, niin bändi omaa kohteliaat tavat (palaute saatu vähän vanhemmilta ihmisiltä, se oli heille tärkeää. Halusivat kuitenkin jutella laulajien kanssa! Ja mitä kirkko esiintymiseen tulee, niin aivan ihanaa. Kyllä usealla kyyneleet virtasi, ja siihen me pyrittiinkin. Tuhannesti kiittäen,

Samira Kuisma-Kainulainen

Flipper oli huippu, Antti oli best. Antti hyppäsi altaaseen niinkuin pitikin, se kruunasi illan. Vaikea moittia mitään, ehkä kellojen pysäytys viimeisellä setillä olisi Se mitä kaikki halusivat. Tunnelma oli parhaimmillaan ihan mieletön, sitä muistelee vielä sadan vuoden kuluttuakin...ISO KIITOS KAIKILLE !

Arto Koski / Turun Huoneistomarkkinat Oy