Ohjelmatoimisto Music Nova

Germán Gholami on espanjalainen huipputenori, jonka musiikki luo tilaisuuteen arvokkaan ja eksoottisen tunnelman. Hän esittää tunnettuja espanjalaisia ja italialaisia sävelmiä sekä ooppera-aarioita. Germán syntyi vuonna 1985 madridilaiseen musiikkiperheeseen ja sai musiikillisen koulutuksensa Alcalán yliopistossa Espanjassa. Hän täydensi taitojaan useilla mestarikursseilla, kuten ber canton mestari Berle Sanford Rosenbergin opissa Teatro alla Scalassa sekä Jenny Antveltin ja Federico Lepren johdolla.

Germán Gholami on tehnyt vaikuttavia esiintymisiä useissa musikaaleissa, kuten ”Oopperan kummitus,” ”Abandoned” ja ”Nuns on the Move.” Hänen ohjelmistoonsa kuuluu rooleja monissa tunnetuissa oopperoissa, kuten La Traviata, Tosca, Carmen, Herakles, Lucia di Lammermoor ja Rigoletto. Hän on ollut solistina Vanemuise sinfoniaorkesterin ja Viron kansallisen sinfoniaorkesterin konserteissa.

Lisäksi Germán Gholami on konsertoinut laulusolistina ympäri maailmaa, mukaan lukien Italiassa, Espanjassa, Ranskassa, Yhdysvalloissa, Virossa, Venäjällä ja Etelä-Koreassa. Vuonna 2017 hän voitti ensimmäisen palkinnon Robert Burns -laulukilpailussa, mikä osoittaa hänen poikkeuksellisen lahjakkuutensa ja musiikillisen taituruutensa.

KATSO VIDEO tästä

 

Related Images: