Ohjelmatoimisto Music Nova

1-2 laulavaa tarjoilijaa kantavat pöytään juomia. Yhtäkkiä kesken juhlakansan puheensorinaa alkaa kuuluumaan kaunista laulua ja se tuleekin hyvin läheltä. Juhlayleisö hämmentyy. Paljastuu totuus, että tarjoilijaksi pukeutunut henkilö onkin taitava, upeaääninen ammattilaulaja. Laulavina tarjoilijoina voi olla joku maamme tunnettu ooppera-solisti, kuten esim. sopraano Johanna Rusanen, tenori Jyrki Anttila, sopraano Mari Palo, tenori Ville Salonen, sopraano Angelika Klas, baritoni Markus Nieminen tai sopraano Emilia Vesalainen. Mikäli on tilattu 2 laulajaa, molemmat laulusolistit esittävät tarjoilun lomassa 2 tunnettua kappaletta.

ESIMERKKI ILLAN OHJELMAKOKONAISUUDESTA

1) Viihdepianisti ruokailun lomaan
Illan ohjelma alkaa letkeällä, hiukan jazzahtavalla viihdepianistin esityksellä. Soitto voi alkaa jo juhlakansan saapumisen yhteydessä. Kokenut ammattipianisti tunnelmoi kauniiden sävelmien parissa. Hän soittaa kauniimpia ja tunnetuimpia evergreenejä, musikaalisävelmiä ja elokuvamusiikkia.  Musiikin kesto noin 60min.

2) Laulavat tarjoilijat
1-2 laulavaa tarjoilijaa esittävät pianistin (tai pianotrion) säestyksellä2-4 kappaletta ruokailun lomassa. Laulavien tarjoilijoiden rooleissa tulisi olemaan 1-2 kokenutta ammattilaulajaa. Mikäli on tilattu 2 laulajaa, esittävät molemmat laulusolistit tarjoilun lomassa 2 tunnettua kappaletta (2 +2). Puemme laulajat tarjoilijan asuun. Jos on tilattu vain 1 laulaja, ohjelmassa tulee olemaan 2-3 iskevää kappaletta.

3) Ohjelmanumero kahvin yhteydessä
Esittäisimme erillisen ohjelmanumeron kestoltaan noin 15-20min. Esitys pidetään juhlavissa vaatteissa, ei enää tarjoilijan roolissa (asussa).
Ohjelmassa tunnettuja ooppera-aarioita, operettisävelmiä ja musikaaleja (mm. duettoja ”Con te Partiro”, ”All I ask of you”, ”Lippen Schweigen”, ”Muistathan kai”).
Laulajat tekevät lopullisen valinnan ohjelmiston suhteen.
He ottavat lukuun tapahtuman luonteen, esityskielen ja yleisön ikähaarukan, jotta kaikille löytyisi jotakin mielekästä.

VAIHTOEHTOISET KOKOONPANOT:
a) Yksi laulava tarjoilija pianistin säestyksellä
b) Kaksi laulavaa tarjoilijaa esim. sopraano, tenori (tai baritoni) pianistin säestyksellä
c) Yksi laulavaa tarjoilijaa esim. sopraano, tenori (tai baritoni) pianotrion säestyksellä
d) Kaksi laulavaa tarjoilijaa esim. sopraano, tenori (tai baritoni) pianotrion säestyksellä

Related Images: