Ohjelmatoimisto Music Nova

Maarala & Rautio duossa musisoivat 2 suomalaista korkeasti koulutettua jazzmuusikkoa, pianisti Janne Maarala ja saksofonisti Joonatan Rautio.

Joonatan on tunnettu virtuoosisuudestaan ja solistisesta elinvoimaisuudestaan. Hänen musiikilliset taustansa ovat vahvasti jazztraditiossa. Hänen soitolleen ominaisia piirteitä ovat vahva rytminen ja harmoninen kantaaottavuus ja ulospäin suuntautuneisuus. Hän on soittanut merkittävien sekä kotimaisten että ulkomaisten huippujen kanssa. Näitä ovat mm. Jim Beard, Randy Brecker, Jon Balke, Jukkis Uotila, Lars Danielsson, Anders Jormin, Ron McClure, UMO Jazz orchestra. Rautiolle myönnettiin Suomen Saksofoniseuran Josef Kaartinen -palkinto v. 1999. Vuonna 2000 hän sai Pekka Pöyry -palkinnon, ja seuraavana vuonna hänet valittiin Pori Jazz Vuoden Taiteilijaksi 2001.

 

Vaihtoehtoiset kokoonpanot:

1) Duo (2 muusikkoa): kokoonpanossa on saksofonisti ja pianisti

 

2) Trio (3 muusikkoa): kokoonpanossa on saksofonisti, pianisti ja rumpali

 

 

Related Images:

Asiakaspalautteet

Kiitos todella paljon sinulle ja muille muusikoillenne keskiviikon 11.9. tapahtumien täydellisestä onnistumisesta! Ne molemmat ohjelmanumerot sopivat kuin ”nenä päähän” juuri niihin tilaisuuksiin ja toivomallani tavalla!!! Kyllä se hyvä yhdessä ideointi ja suunnittelu on ihan avainasemassa näissä. Muusikot olivat kaikki myös korkean ammattitaidon lisäksi vielä tosi mukavia.

Joanna Saarinen / Ilmatieteen laitos 24.9.2013