Ohjelmatoimisto Music Nova

Rait Karm on Sibelius Akatemiasta musiikin maisteriksi valmistunut pianisti, jonka osaamiseen kuuluvat eri tyylilajit klassisesta musiikista aina viihdemusiikkiin asti. Rait Karm on tehnyt konserttimatkoja Euroopan maiden lisäksi, USA:han sekä Aasiaan. Pianisti voi soittaa alkuillasta esim. ruokailun ja seurustelun lomassa tunnelmallisia, kevyitä klassisia sävelmiä, jazzahtavaa taustamusiikkia, rakkausballadien romanttisia helmiä, ikimuistoisia elokuvateemoja, ikivihreitä sävelmiä (evergreenejä) ja tarvittaessa illan edettäessä menevämpää tanssimusiikkia, unohtamatta Frank Sinatran lumoavia rytmejä, Elvistä, Beatles’ in tunnettuja hittejä. Mikäli kaipaatte kustannustehokkaasti kaunista, tunnelmaa luovaa ilmapiiriä juhliinne, niin tilatkaa pianisti. Mikäli kaipaatte pianonsoiton rinnalle lisäväriä, voitte tilata pianistin rinnalle vielä lisäksi laulusolistin viulisti, sellistin tai saksofonistin.

Related Images:

Asiakaspalautteet

Lämmin kiitos onnistuneesta musiikkihetkestä. Musiikki oli korkealuokkaista ja juuri toivomustemme mukaista. Palaamme varmasti asiaan, kun tilaisuuksia tulee.

Raili Leppänen / Satmatic

Hei Rait, kiitos panoksestasi ikimuistoisen päivämme luomisessa! Koko esityksesi oli täydellisen loistava ja repertuaarisi tilaisuuteen sopiva, samoin sympaattisuutesi teki meihin vaikutuksen. Kiitos myös cd:stä, todella kauniita esityksiä!

Marko Liukkonen

Kaikki olivat tyytyväisiä. Musisointisi oli tapahtumaan sopivaa, rauhallista niin kuin sovittiin ja meidän “musiikkimiehet” kehuivat korkealaatuiseksi.

Jarmo Heiskanen / Sinuhe

Palasimme eilen häämatkalta hyvin levänneinä. Kiitoksia tuhannesti esiintymisestä kirkossa. Esityksenne teki seremoniasta todella tunnelmallisen ja solisti Susanna Erosein ääni Rait Karmin säestyksellä teki vaikutuksen. Täydellinen valinta esittämään valitut kappaleet. Vieraat olivat otettuja ja kehuivat kilpaa vihkiseremoniaa.

Mikko Kaarlela

Lämpimästi kiitoksia vielä kerran ihanasta musisoinnista hääjuhlassamme. Sinä toit juhliimme juuri sen tunnelman, jota sinne halusimme. Kappaleet olivat erittäin hyvin valittuja ja ennen kaikkea erittäin hyvin esitettyjä. Myös henkilönä sinä toit tilaisuuteen upeaa lämminhenkisyyttä, arvokkuutta ja juuri oikeassa määrin perhejuhlaan sopivaa kodikkuutta.Toivottavasti pääsemme nauttimaan soitostasi myös tulevaisuudessa.

Susanna & Henrik

Olemme saaneet näin yleisesti palautetta että oli todella hyvä idea että oli pianisti häissämme. Useimmat mainitsivat erikseen nimenomaan pianistin että oli todella hyvä, ja ehkäpä monelle myös juhlasta tuli pienimuotoinen elämys. Eräs ystävä sanoi että ruokaillessa ihan uppoutui kuuntelemaan välillä musiikkia kun sitä oli niin mukava kuunnella. Ilmeisesti kappale valinnat upposivat hyvin ja se kevensi hyvin tunnelmaa. Uskon että tunnelma olisi täysin eri mitä se olisi ollut levyltä kuunnellessa. Meistä hyvää oli erityisesti kauniin piano musiikin lisäksi se että osasit todella hyvin ajoittaa soittamisen, meidän ei tarvinnut kertaakaan huolehtia musiikista vaan pystyimme ihan täysin keskittyä nauttimaan juhlasta. Pidimme myös biisi listasta joka sinulla oli. On hyvä että biisi listalla on myös muuta kuin ihan rakkaus kappaleita, vaikkakin toki nämä kuuluivat teemaan. Aiomme lämpimästi suositella sinua kaikille ystäville ja tuttaville vastaavanlaisten tilaisuuksien varalle. Täytyy sano etten olisi uskonut että häissä voi olla näin hauskaa, ja siitä kuuluu myös sinulle kiitos!

Katja Ratilainen

Kiitoksia paljon sinulle musiikista häissämme! Olemme saaneet paljon hyvää palautetta kaikilta vierailta musiikin osalta! Kappalevalinnat olivat erinomaisia ja pianonsoittosi yhdessä jousikvartetti Allegros kanssa loi häihimme gaalamaista tunnelmaa. Suosittelemme varmasti sinua jatkossa ystäviemme häihin. Mukavaa loppukesää! Terveisin,

Kaarle Pohjavuori

Heips Rait! Kaikki, jotka ovat musiikista maininneet, ovat kiittäneet ja olleet tyytyväisiä kuulemaansa. Ja jotkut kollegani olivat jo juhlassa pyytäneet käyntikortejanne, joten uskoakseni saatte lisää esiintymispyyntöjä ajan oloon. Juhlakalu, eli meidän 60-vuotias toimitusjohtajamme oli todella tyytyväinen johtamasi salonkiorkesteriin. Siispä kiitokset. Varmaankin olemme yhteydessä, kun seuraavan kerran musiikkia tarvitsemme. Antoisaa loppukesää ja kohta alkavaa viikonloppua toivottaen

Tarja-Kaarina Korte / Kemiateollisuus RY

Kiitos vielä kerran esiintymisestäsi Crowne Plazassa. Elävä musiikki on aina elävää musiikkia ja silla saa aikaiseksi upeaa tunnelmaa. Esittämäsi kappaleet sopivat hienosti tapahtumaamme. Aurinkoisin terveisin!

Kirsi Laine / Nordea Bank Finland

Lämpimät kiitokset esiintymisestäsi meillä kotona. Seppo oli haltijoissaan, samoin vieraamme. Teit meille todellisen juhlan!!

Kirsi-Marja Lukin

Kiitokset soprano Laura Pyrrölle ja pianisti Rait Karmille upeasta esityksestä. Se juhlisti hienosti tilaisuuttamme.

Raili Riihinen / Leipurin

Kiitos kovasti eilisestä soitosta! Soittosi sopi hyvin tilaisuuteen.

Anna Vollner / Autoliitto

Olimme todella positiivisen yllättyneitä siitä miten hyvä ja seurallinen ja häävieraat huomioiva olit!!! Sain kyllä todella hyvän kuvan sinusta jo aikaisemminkin nettisivujesi palautteen perusteella (täytyy käydä laittamassa kehut sinnekin), mutta jaksoimme silti yllättyä. Häävieraat pitivät myös musiikistasi, joten oli upeaa että pääsit. Suosittelemme sinua muillekin ja pidämme mielessä jos tulee tarvetta pianistille myöhemminkin (toivottavasti tulisi joskus!).

Soile Toivanen

Tuhannet kiitokset esiintymisestäsi häissämme! Tilaisuuden kruunasi kyllä sinun musiikkisi ja kaikki vieraat näyttivät nauttivan siitä – minkä huomasit varmasti itsekin kun osa vieraista yhtyivät mukaan viimeisessä kappaleessa rumpujen y.m. itsetekoisten soittimien kanssa. Mieheni kanssa olimme erittäin tyytyväisiä tapaan jolla sivullisena tulit mukaan juhlaamme kesken illan, se sujui hienotunteisesti ja arvokkaasti! Osa vieraista luulivat, että tunsimme entuudesta, joten kai sekin todistaa sen, että osasit tulla mukaan tunnelmaan iloisesti ja vapautuneesti.Soittamasi musiikki oli myös tosi kaunista, ja kappaleet sopivat kaikki hyvin yhteen ja häidemme tunnelmaan. Jos jollakin toisella on tarvetta pianistille, tai jos joskus toiste tarvitsemme elävää musiikkia johonkin juhlaan, niin olen kyllä ehdottomasti taas yhteydessä sinuun! Kiitos vielä kerran, sekä minun, että mieheni puolesta! Mukavaa loppukesää!

A. Salenius

Kaikki olivat enemmän kuin tyytyväisiä Juki Välipakan ja Rait Karmin musiikkiin. Kehuja tuli kovasti Kiitos vielä!

Heidi

Rait Karmin musiikkivalinta oli juuri oikeaa ja tilaisuuteen sopivaa ja vapautti ihmiset selvästi juttelemaan ja olemaan rennommin virallisen osuuden jälkeen. Sääli, etten omilta velvollisuuksiltani ehtinyt kunnolla keskittyä ihanaan pianomusiikkiisi mutta nautin siitä taustalla.

Anne Niemi-Hakala / SYSteam Business Solutions

Olemme hyvin tyytyväisiä tilaisuuteemme, saimme erittäin hyvää palautetta pianonsoitostasi – kiitokset! Terveisin,

Sari Lehikoinen / BaseN Corporationos

Hei, kaikki sujui hyvin, kiitos ja porukka tykkäsi sinun ja Anna-Maija Inginmaan duosta. On muutamia kyselyjäkin tullut teistä, että ketä ja mistä te olitte. Mukavaa alkanutta viikkoa!Iloisin terveisin,

Carita Happonen / Pohjola Vakuutus

Kaikki meni oikein hienosti! Musiikki oli juuri sellaista kuin toivoimmekin.

Katja Mantere / Nordea Pankki Suomi Oyj

Song list

KEVYT KLASSISET KAPPALEET

Beethoven: Für Elise

Beethoven: Sonata ”Pathetique”mov.2

Beethoven: Sonata”Moonlight” mov.1

Brahms: Intermezzo, Op.118, no.2

Brahms: Waltz in A-Flat Major

Chopin: Nocturne no. 8 op. 27 no. 2

Chopin: Etyde op.10, nr.3

Chopin: Etyde op.25, nr.1

Chopin: Nocturno op.9, nr.2

Grieg: Nocturne op.54, no.4

Liszt: Consolation no.3 in D flat minor

Mozart: Fantasy in D minor kv 397

Schumann: Träumerei

Sibelius: Kuusi (Spruce) op.75/5

Sibelius: Romance Des-dur op.24 no.9

KEVYT KLASSINEN (SUOMALAISET)

Kaski: Yö meren rannalla

Merikanto: Romance e minor

Merikanto: Valse lente

Sibelius: Idylle

Sibelius: Nocturne

ELOKUVAMUSIIKKI

Les Parapluies de Cherbourg

Manhã de Carnaval

Moon River

Someday my prince will come

MUSIKAALISÄVELMÄT

All I ask of you (Phantom)

I feel pretty (West Side Story)

I don’t know how… (Jesus Chr. superstar)

I know him so well (Chess)

Memory (Cats)

Somewhere (West side story)

With one look (Sunset Boulevard)

Wouldn’t it be loverly (My Fair Lady)

OPERETTI-, OOPPERASÄVELMÄT

Dein ist mein ganzes herz (Lehar)

Diva (Catalani)

Flower song (Bizet)

Leise, ganz leise klingt…(Strauss)

Lippen schweigen (Lehar)

Meine Lippen, sie küssen so heiß (Lehar)

Musettas song (Puccini)

O mio babbino caro (Puccini)

Schenkt man sich Rosen in Tirol (Zeller)

Tanzen möcht’ ich (Kalman)

Wenn es Abend wird (Kalman)

Vilja lied (Lehar)

LAULELMAT YMS.

Life is a Cabaret (Lisa Minelli)

Hymne a l’amour (Edith Piaf)

POP-ROCK BALLADIT

All at once (Whitney Houston)

All by myself (Celine Dion)

Happy new year (ABBA)

Have you told… (Rod Sterwart)

Hero (Mariah Carey)

How deep is your love (Bee Gees)

Saving all my love … (W.Houston)

POP-ROCK DUETS

Endless Love (L. Richie & D. Ross)

Piu che puoi (Ramazotti-Cher)

Time To Say Goodbye (Brightman-Boccelli)

Tonight I celebrate my love

EVERGREENS (IKIVIHREÄT)

And I love her

Can’ t help falling in love

Everybody love somebody

Killing me softly with his song

Love me tender

Love story

Misty

Moonlight serenade

Only love

Only you

Over the rainbow

Shadows of your smile

Smile

Smoke gets in your eyes

The way You look tonight

What a wonderful world

SWING (MM. FRANK SINATRA)

Fly me to the moon

Love and marrige

Lullaby of birdland

Moonlight serenade

My way

New york, new york

Strangers in the night

BOSSA NOVA

Desafinado

How Insensitive

TANSSIMUSIIKKI

Are you lonsome tonight

Besame mucho

Edelweiss

Fascination (Lumous)

Guarda cheluna (Hopeinen kuu)

Isle of Capri

Jaousie (Mustaisukkaisuutta)

Kultainen nuoruus

Last waltz

Lippen schweigen

On syömmesi jäätä

Saarenmaan valssi

Satumaa tango

Tango d’ amour

Twilight time (Kun hämärtää)

HÄÄVALSSIT

Akselin ja Elinan häävalssi

Häämuistojen valsssi

Häävalssi (F. Ojala)

Maijan ja Jannen häävalssi