HÄÄMUSIIKIN SUUNNITTELEMINEN
Jokaisella hääparilla on tavoitteena järjestellä hääpäivästään ikimuistoinen, koska onhan kyse yhdestä elämän ainutkertaisimmasta juhlasta. Sen vuoksi kannttaa miettiä tarkkaan kaikki yksityiskohdat.

ESIINTYJÄT KIRKKOON
Perinteisissä suomalaisissa häissä kanttori soittaa kirkossa alku- sekä loppumarssin. Kanttori järjestyy yleensä kirkon puolesta. Kanttorin lisäksi kannattaisi harkita vielä jonkun yksittäisen esiintyjän (esim. laulusolistin, viulistin, sellistin trumpetistin) tai pienen esiintyjäryhmän (esim. pianotrion, jousikvartetin tai puhallinyhtyeen) tilaamista. Valitsemanne esiintyjä voisi esittää aviopariksi julistamisen jälkeen yhden koskettavan, hääparille tärkeän romanttisen kappaleen. Esitettävän kappaleen ei tarvitse olla välttämättä klassinen. Se voi olla myös joku koskettava pop-rock- tai rakkausballadi. Mahtipontisesta alku- ja loppumarssista (urkuri soittaa) ei kannata missään nimessä tinkiä.

PIANISTI HÄISSÄ TAI PERHEJUHLISSA
Pianistin tilaaminen on edullisin keino saada elävää musiikkia hääjuhliin.

DJ-PALVELU
Tiskijukan tilaaminen on erinomainen vaihtoehto niille hääpareille, joilla budjetti ei ole riittoisa bändin tilaamiseksi.
Tutustu valikoimaamme tästä ja pyydä tarjous tästä